Általános tudnivalók

Mi kell a szerződéskötéshez?

Foglalás és vásárlás esetén is vevői szerződést kötünk, emiatt kérjük, hogy legyen nálad személyigazolványod, lakcímkártyád, szalagavatói ruhakölcsönzés esetén diákigazolványod, valamint a foglaló összege. A foglaló összegéről a lentebbi menüpontokban találhatsz részletes leírást. Adataid bizalmasan kezeljük.

Tudok szerződni, ha még nem múltam el 18 éves?

Amennyiben nem múltál még el 18 éves, a foglaláskor kérlek gondviselőd kíséretében gyere el, mivel szerződéskötésre ebben az esetben ő a jogosult. Megértésedet köszönjük.

Fizetési mód

Szalonunkban kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség.

Bizományos bevétel

Szalonunk egyaránt foglalkozik bizományos ruhabevétellel. A behozott ruha ellenértéke, mely szerződésben foglalt, azután kerül kifizetésre miután a ruha értékesítésre került. A szerződésben meghatározott összeg egyéni megállapodás tárgyát képzi.

Esküvői, - Alkalmi, - Szalagavatói ruhafoglalás általános tudnivalói

A ruha lefoglalása, valamint értékesítése a foglaló letételétől, és a szerződéskötéstől lép életbe. A foglaló minden esetben az adott ruha értékének 40%-a.

Foglalás esetén a ruha méretre igazítása az esküvőt megelőző hét első felében esedékes. A menyasszonyi ruha az esküvő hetében, csütörtöki naptól vihető, és a következő hét első napján esedékes a visszahozatala. Ettől eltérő időpont személyes megbeszélés esetén lehetséges.

A ruha elvitelekor letéti díjat kérünk el, amit a ruha visszahozatalakor, abban az esetben, ha a ruhát sérülésmentesen kapjuk vissza, visszafizetünk kölcsönbevevő részére.

Mi történik abban az esetben, ha megrongálódik a ruha

Ebben az esetben kártérítési díjat számítunk fel, mely mértéke a következőképpen alakul:

Megrongálódott ruha:                   7.000 Ft- 30.000 Ft

Javíthatatlan rongálódás:            30.000 Ft- tól a ruha értékéig

 

Bérelt ruha késedelmes visszahozatala esetén

Ebben az esetben késedelmi díjat számítunk fel, melynek mértéke 5000 Ft/nap.

Ki hozhatja vissza a ruhát

A ruhát bárki visszahozhatja, de minden esetben legyen nála a megkötött szerződés, hogy a letéti díj visszafizetése igazolható lehessen.

Mi történik abban az esetben, ha foglalást vagy vételt követően meggondoltad magad

A Kölcsönbevevő által történő szerződéstől való elálláskor, a korábban kifizetett foglaló, a törvényi rendelkezések szerint nem jár vissza a Kölcsönbevevő/ Vevő részére. Szolgáltató méltányossági alapon, a szabadon lévő ruháiból lehetőséget biztosít a Kölcsönbevevő/ Vevő számára, a kifizetett foglaló újabb szerződésbe történő beszámításával.