Esküvői ruha kölcsönzés

Az esküvői ruha kölcsönzése, a foglaló letételétől, és a szerződéskötéstől lép életbe. A foglaló minden esetben az adott ruha értékének 40%-a. A menyasszonyi ruha megvétele esetén is lehetséges a ruha lefoglalása, a vételár 40%- val, ebben az esetben a ruha elvitele a teljes vételár kiegyenlítését követően lehetséges.

A menyasszonyi ruha az esküvő hetében, csütörtöki naptól vihető el szalonunkból, és a ruhát az esküvőt követő hét első napján kell visszahozni. Előzetes egyeztetést követően, menyasszonyi ruha méretre igazítása az esküvőt megelőző hét első felében történik. Ettől eltérő időpont személyes megbeszélés esetén lehetséges.

A ruha elvitelekor letéti díjat kérünk el, amit abban az esetben, ha a ruhát sérülésmentesen (pl.: a ruhán nem található szakadás, vagy olyan szennyeződés, mely tisztítással nem távolítható el a textilből….stb.), kapjuk vissza, visszafizetünk kölcsönbevevő részére. A ruha tisztítását a kölcsönzési ár tartalmazza. Ezzel a témával kapcsolatban bővebb információt találsz az általános tudnivalók menüpont alatt.

Kölcsönzés és vásárlás esetén is vevői szerződést kötünk, emiatt kérjük, hogy legyen nálad minden esetben személyigazolványod, és lakcímkártyád.

Menyasszonyi ruháink áraival kapcsolatban bővebb információt az áraink menüpont alatt találsz, vagy érdeklődj elérhetőségeink egyikén.

Készségesen válaszolunk további kérdéseiddel kapcsolatban.

Jelentkezz be ruhapróbára az alábbi elérhetőségek egyikén,
info@jolkacouture.hu

+36-20/805-2690,
vagy látogass el személyesen szalonunkba
Erzsébet krt. 22. fszt. 6. 10- es kapucsengő
(Fontos! Kérünk, hogy e-mail küldésénél telefonszámot is adj meg.)